Menu Sluiten
  • Je hebt net een mooie camera gekocht, maar je weet niet goed hoe je er het meeste uithaalt.
  • Je fotografeert al jaren weet al veel van de techniek maar wilt een andere frisse kijk op fotografie.
  • Je wilt kennis maken met de ruige natuur van IJsland?

Wat houd je dan tegen om mee te gaan op de fotografie/noorderlicht reis die plaatsvindt van 4 tot en met 11 oktober 2014? IJsland is “De” locatie waar je jezelf fotografisch helemaal uit kunt leven.

Gedurende de reis leer je beter om te gaan met je camera. Je leert om de juiste keuze te maken betreffende instellingen voor iedere situatie. Bijvoorbeeld voor het vastleggen van de Aurora Borealis of het mooi vast leggen van het geweld van de geiser Strokkur.

Je gaat op pad met fotograaf Gerry van Roosmalen, auteur van het boek “Ode aan IJsland”. Gerry van Roosmalen is al jaren werkzaam als gids op IJsland en weet moeiteloos de mooiste plekjes van het land te vinden.

De groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers zodat er ruim tijd en aandacht is voor het stellen van vragen en we ruim de tijd hebben om al wat we voor de lens krijgen goed vast te leggen.

Onderweg praten we natuurlijk veel over fotografie maar wordt ook verteld over de prachtige natuur fenomenen welke op ons pad komen, belangrijke zaken van de geschiedenis van IJsland, het ontstaan van het noorderlicht, en over vele andere zaken die IJsland zo bijzonder maken. In de avonduren houden we het hemelgewelf in de gaten voor het spectaculaire noorderlicht, of beter gezegd de Aurora Borealis.

Wil je een betere fotograaf worden, wil je meer uit je camera halen, wil je de mooiste plekjes van het zuiden van IJsland zien?

Schrijf dan nu in voor de Noorderlicht/fotografiereis naar IJsland van oktober 2014.

Enkele weken voor vertrek komen we bijeen in Utrecht waar we kennis maken met elkaar. We nemen een stukje van de fotografische technieken door zodat je in IJsland tot de mooiste resultaten komt. Je krijgt een lijst mee met zaken die je niet mag vergeten en je foto uitrusting completer maken om zo het landschap op een creatieve(re) manier vast te leggen.

IJsland, het land van elfen en trollen, het land van vuur en ijs, het land dat voor iedere fotograaf tot de verbeelding spreekt.

Meer informatie en het programma vind je hier: Programma Noorderlicht/fotografiereis oktober 2014

Rechtstreeks boeken kan hier: IJslandtours fotografiereis

Meer informatie over het boek “Ode aan IJsland”: Klik Hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *