Menu Sluiten

Aurora Borealis boven Kolugljufur of hoe kun je naar bed in IJsland?

Een overdosis noorderlicht? Niet als je er zelf bij bent. Gisteren was een lange dag. Woensdag avond mag ik weer met de boot naar huis, en daarvoor moet ik IJsland nog even van west naar oost doorsteken. Ik moest gisteren dus een behoorlijke afstand gaan rijden. Voor de overnachting zocht ik een plekje vlak bij de Kolufossar op.

Om 22:30 ging ik even naar buiten. Ik denk dat ik even het staan vloeken. Dit was onwereldlijks mooi. Time flies when you are having fun. Zo werd ik langzaam aan weer door en door koud, en wilde ik eigenlijk gaan slapen. Maar hoe kun je naar bed als dit zich boven je afspeelt?

Ik laat de beelden maar voor zich spreken.

4569

 

4570

 

4571

 

4573

 

4594

 

4600

3 reacties

  1. Irene

    Nou ik was zeker weten ook opgebleven,dan maar een nachtje geen slaap.Want wanneer krijg je nu de kans om dit natuurspektakel vast te mogen leggen? Die kleur groen is ook zo mooi,daar ga je van zuchten.

    Groetjes,Irene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *